Home > Een eenvoudige manier van isoleren met solar rolluiken

Een eenvoudige manier van isoleren met solar rolluiken

Tegenwoordig moeten we goed letten op onze uitgaves. Alles wordt duurder en daar zal niet snel verandering in komen. Zou het dan niet mooi zijn als er een product op de markt komt dat goed isoleert EN geen stroom verbruikt van het stroomnet?

Isolatie met behulp van rolluiken

Ramen zijn een belangrijk punt bij het isoleren van een woning. Bij ramen kan veel warmte uit het huis ontsnappen en zo uw energierekening flink verhogen. Met rolluiken kunt u de isolatiewaarde verhogen met wel 10% tot 40%. Zelfs dubbel glas isoleert minder dan rolluiken.

Rolluiken op netstroom

Rolluiken isoleren goed, maar elektrische rolluiken moeten wel stroom hebben om te functioneren. Hoe kunnen we dit oplossen? Heel simpel, we gebruiken de zon als stroombron! Door middel van een zonnepaneel dat op de voorkap gemonteerd zit krijgt de accu van de motor stroom. De accu laadt zichzelf op en geeft stroom aan de motor waardoor de motor beweegt. Zo verbruikt u geen stroom vanuit een stopcontact en hoeft u dus ook niet te betalen voor het gebruik van uw rolluiken.

“Wat als de zon niet schijnt?”

Als de zon niet schijnt dan vangt uw zonnepaneel natuurlijk minder zon op, maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet genoeg is voor het rolluik om te werken. Een Solar rolluik heeft ongeveer 6 tot 7 uur 2000 lux nodig. Op een bewolkte dag kan de zon nog steeds een sterkte van 1000 lux hebben. Dus ook op bewolkte dagen kan uw rolluik opgeladen worden.

Montage van de rolluiken

Als u het heeft over monteren, is dit een van de makkelijkste producten om te monteren. U hoeft geen doorvoer naar binnen te boren en u heeft ongeveer 6 schroeven nodig om het rolluik vast te zetten. Wilt u het rolluik toch laten monteren? Dan doen een van onze dealers dit graag voor u! Klik op de link om te kijken of er een dealer in uw regio aanwezig is:

“Het rolluik zal wel een flink prijskaartje hebben"

Natuurlijk zijn de Solar rolluiken een stukje duurder dan de normale elektrische rolluiken. Als u daarentegen de besparing op stroom meerekent is dit rolluik een investering waar u in een paar maanden tijd het verschil tussen het elektrische rolluik en de Solar rolluik al terug heeft verdiend.

Waar u rekening mee moet houden bij Solar rolluiken

Er zijn niet veel punten waar u rekening mee hoeft te houden. U moet een kastmaat hebben die groot genoeg is voor het zonnepaneel, dus op sommige ramen zal dit niet passen. Ook heeft u natuurlijk kans dat de batterij niet genoeg stroom ontvangt van het zonnepaneel. Hier is wel een oplossing voor bedacht, namelijk de noodoplader. Met deze lader kan de accu opgeladen worden wanneer deze leeg is. Gelukkig komt het niet vaak voor dat er te weinig zon is om de batterij op te laden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de zonweringen van JVS Zonwering? Dan zien wij u graag terug op onze website of in onze showroom. Wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Maak dan een afspraak op onze website! Heeft u al zonweringen hangen van ons? Waarom verteld u niet over uw ervaring? Laat van u horen door een review achter te laten op Google reviews of Trustpilot. Zo komen anderen ook te weten over uw ervaring met JVS Zonwering.


Ontvang het laatste nieuws over JVS Zonwering door u aan te melden voor de nieuwsbrief of ons te volgen op onze social media!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden