Home > Rolluik-doe-het-zelf

Rolluik - Doe het zelf - Inmeten

Door uw rolluik zelf in te meten, kunt u veel geld besparen. U kunt met de handige configurator zelf uw rolluik samenstellen. We hebben de site zo ontwikkeld dat iedere keus die u maakt wordt voorzien van een foto om alles zo duidluik mogelijk te maken.

Rolluik - Doe het zelf - Verano

De Verano rolluiken worden in een compleet doe het zelf pakket aangeleverd, ofwel het panser is al geplaatst in de omkasting. Eventuele motor of handbediening is al ingebouwd dus uw rolluik is gebruiksklaar.

Het enige wat u nog hoeft te doen is het rolluik op te hangen en binnen aan te sluiten.

Rolluik - Doe het zelf - Heroal

Ook de Heroal rolluiken zijn perfect samengesteld door de fabrikant om het rolluik geschikt te maken voor het doe het zelf pakket. Een professioneel rolluik alleen dan voor de laagst mogelijke prijs.

Bespaar dus veel geld en doe het zelf een professioneel rolluik geschikt voor de handige klusser.

Rolluik - Doe het zelf - Huismerk

Het alutech wordt op de millimeter nauwkeurig voor uw samengesteld. Zodat het past voor ieder raam. Niets uitslijpen of te veranderen gewoon een perfect rolluik. Compleet aluminium alleen voor de laagst mogelijke prijs en toch 5 jaar garantie.

Rolluik - Doe het zelf - Bestellen

U kunt u rolluik op een professionele manier bestellen niets is standaard. Zoals professionals de rolluiken bestellen kunt u dat ook. Veel keuze voor een lage prijs. Of het nu is van verschillende kleuren of een ander type motor wij laten het voor u samenstellen.

U besteld een topproduct en wij leveren het.

Rolluik - Doe het zelf - Video

Ooit afgevraagd hoe een rolluik te monteren bekijk dan onze doe het zelf video. Hier laat 1 monteur zien hoe u binnen 30 minuten een rolluik monteert. Geen rare poes pas maar een complete montage video.

Ook het aansluiten van uw rolluiken hebben we een video van gemaakt of het nu het aansluiten van een bandopwinder is of een schakelaar dit is te zien zodat iedereen het monteren kan.

Heeft u nog wensen voor een video geef het aan en we gaan ermee aan de slag ofwel DE KLANT IS KONING.

Rolluik - Doe het zelf - Monteren

We hebben niet alleen een doe het zelf video van hoe een rolluik te monteren maar ook een handleiding waarin sta gewijs wordt uitgelegd hoe een rolluik te monteren.

Stap voor stap zodat het uitermate geschikt is om een rolluik zelf te monteren.

U bespaard op vele kosten zoals:

  • Inmeet kosten.
  • Voordelig inkopen doordat wij een groot leverancier zijn.
  • Geen montage kosten.

De besparingen door het zelf monteren en inmeten kan oplopen tot € 400,00 per rolluik.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden