+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (4111 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Leveringsinfo

Leveringsinfo

Als u bij ons besteld, kunt u ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen, monteren of af te halen in onze showroom te Ravenstein.

U kunt bij JVS Zonwering niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag dient op het moment van uitleveren voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn. Indien de bestelling in gedeeltes uitgeleverd wordt hoeft u alleen de op dat moment geleverde artikelen en de eventuele verzendkosten te voldoen.

Bezorgen

Bij bezorgen aan huis, is de keuze van de leveringsmethode aan JVS Zonwering. De leveringen worden standaard uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst. Eventuele onderdelen worden verzonden via pakketdienst.

Zodra uw producten gereed zijn om te bezorgen krijgt u van ons een email over de dag en dagdeel wanneer de bestelling bezorgt wordt. Het is niet mogelijk om vooraf de bezorgdag vast te stellen.

Afhalen

Kiest u liever voor afhalen dan is dit ook mogelijk in onze vestiging in Ravenstein (Noord-Brabant). Zodra uw producten gereed zijn ontvangt u van ons automatisch een email.

Monteren

Wilt u graag de producten laten monteren door een van onze montagebedrijven, dan is dit natuurlijk mogelijk.

De montagebedrijven nemen de bestelde producten voor u mee.

Onze producten

Onze producten zijn maatwerk en zijn dus niet voorradig. De producten worden bij onze fabrikant naar je wens samengesteld. Afhankelijk van de samenstelling van je product kan de levertijd langer of korter zijn.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden