Home > Leveringsinfo

Leveringsinfo

Als u bij ons besteld, kunt u ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen, monteren of af te halen in onze showroom te Ravenstein.

U kunt bij JVS Zonwering niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag dient op het moment van uitleveren voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn. Indien de bestelling in gedeeltes uitgeleverd wordt hoeft u alleen de op dat moment geleverde artikelen en de eventuele verzendkosten te voldoen.

Bezorgen

Bij bezorgen aan huis, is de keuze van de leveringsmethode aan JVS Zonwering. De leveringen worden standaard uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst. Eventuele onderdelen worden verzonden via pakketdienst.

Zodra uw producten gereed zijn om te bezorgen krijgt u van ons een email over de dag en dagdeel wanneer de bestelling bezorgt wordt. Het is niet mogelijk om vooraf de bezorgdag vast te stellen.

Afhalen

Kiest u liever voor afhalen dan is dit ook mogelijk in onze vestiging in Ravenstein (Noord-Brabant). Zodra uw producten gereed zijn ontvangt u van ons automatisch een e-mail.

Monteren

Wilt u graag de producten laten monteren door een van onze montagebedrijven? Dat is natuurlijk mogelijk!

Uw producten worden dan alvorens de montage afspraak aan u uitgeleverd. Dit kan per afhalen of per bezorging.

Het montagebedrijf neemt vervolgens binnen 5 werkdagen, nadat u de producten in ontvangst heeft genomen, contact met u op voor het maken van een montageafspraak. Elk montagebedrijf beheert haar eigen agenda. Hierop hebben wij geen invloed.

Let op! De volledige factuur dient bij het in ontvangst nemen van uw bestelling voldaan te zijn. Dit kan per PIN / Bankcontact of contant. (Voorkeur PIN / Bankcontact.) Op rekening of bij montage betalen is niet mogelijk.

Levertijden

Onze producten zijn maatwerk en zijn dus niet voorradig. De producten worden bij onze fabrikant naar je wens samengesteld. Afhankelijk van de samenstelling van je product kan de levertijd langer of korter zijn.

Meer informatie

Aangezien de prijzen en levertijden verschillen per productgroep wijzen wij u graag door naar de "diensten" & "levertijden" pagina van de desbetreffende webshop.

Selecteer via de onderstaande knop een product en u wordt doorgewezen naar de daarbij behorende webshop. Klik vervolgens op de "diensten" of "levertijden" pagina om de actuele prijzen of levertijden te zien.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden