+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1927 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 193 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 1927 beoordelingen)
24-10-2018
Geert Koster (Ruurlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima product en prima geplaatst
Ik heb garagedeuren besteld die helemaal voldoen aan mijn wensen. Ze zijn ingemeten en door twee vakbekwame personen geplaatst. De sleutels hadden wat handiger ingeleerd kunnen worden, maar dat hebben we zelf verder gedaan.

Wat mij betreft absoluut een aanrader. Ik zou er weer kopen.

24-10-2018
Horsmans (Klimmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeker aan te bevelen.
Fijne gang van zaken, zeer behulpzaam.
De rolluiken zijn wederom door een zeer vriendelijke meneer netjes verpakt afgeleverd.
Helemaal top.

23-10-2018
W.A. van Noort (Rhenen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Keurig afgeleverd en past perfect.

Bedankt en de vriendelijke groet,

23-10-2018
Remco Jezuit (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Mooi scherm voor hele goede prijs. Goed ook dat de bak in zelfde kleur is als het doek.Ben er zeer tevreden over!!!

23-10-2018
Chris Verhoeven (Maarheeze)
Prijs:
Kwaliteit:

Superrrrrrrrrrrr
Goede overzichtelijke weber bestelsite. Prima begeleiding in aankoop en verzenden. Netjes mail en sms wanneer precies de bestelling geleverd word. Netjes afgeleverd. Vragen na ophanging binnen een dag beantwoord. Dus superrrrrr geregeld allemaal

23-10-2018
Robbert Kouwenberg (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prima rolluik, makkelijk te monteren

23-10-2018
Rust (Spikenisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Okidoki
Prima

23-10-2018
Ron v gasteren (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Toppers
Erg goede rolluiken en prijs is niet duur erg handig hoe ze contact opnemen over levering en erg fijn dat je sms krijgt dat ze er over een half uurtje zijn

21-10-2018
Koenen-Oel (DEN DUNGEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Monteurs hebben de screen netjes en correct opgehangen

20-10-2018
Piet Krijger-de Ronde (Goedereede)
Prijs:
Kwaliteit:

Hulp bij aankoop kan beter
Wij hebben na telefonisch advies 2 rolluiken besteld met de handzenders die werden aangeraden. Echter kan je met 1 zender meerdere luiken bedienen en hebben we nu dus een handzender voor niks gekocht. Jammer dat ze dat niet goed uitgelegd hebben. Hopelijk nemen ze deze retour.

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 193 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 1927 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden