+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2863 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 287 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2863 beoordelingen)
31-12-2019
Schlepers (Coevorden)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi resultaat
De rolluiken zijn gemonteerd en onze ervaring, na pas een dag in gebruik,zijn naar tevredenheid.

31-12-2019
Ger (Erp)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden.
JVSZonwering heeft ons goed geadviseerd.
Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding en de service is er prima.
Ik kan dit bedrijf daarom met een gerust gevoel aan u adviseren.

31-12-2019
Magielse (Geleen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
De verleiding om voor deze prijs de rolluiken zelf te monteren was te groot dus ben ik aan de slag gegaan, 10x gemeten of het klopte, navraag gedaan, telefonisch contact gehad, geweldige service, ze hebben me zelf teruggebeld en advies gegeven dat ik eea beter zo en zo kon doen, achteraf een goed advies, rolluik opgehaald om kosten te drukken, gemonteerd volgens de instructies, geweldig, je hoeft niks af te stellen, alles werkt af fabriek, plug en play. rolluik is 130x170, niet een hele kleine dus, electries en alles, voor een prijs? een lachertje, hopelijk gaat de motor lang mee, we gaan het zien.
prima product echt waar, goed advies, stille huismerk motor, gewoon echt super, kwaliteit voor een lage prijs.

31-12-2019
Richard meijer (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Top kwaliteit voor zeer goede prijs e
Alles naar alle tevredenheid. Let alleen goed op bij het invoeren van de maten hierdoor zijn onze rolluiken nu 10 cm te breed onduidelijk op de website. Verder zeer goed!!

30-12-2019
Abel (Boom)
Prijs:
Kwaliteit:

Ff een woordje
Zeer goed product .het contact verloopt zeer zoet .Voor herhaling vatbaar . ***** voor jullie team mvg Dirk Abel

29-12-2019
P v lankvelt (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Tevreden over geleverde rolluiken

28-12-2019
Fons Van Genechten (Geel)
Prijs:
Kwaliteit:

100% tevreden
Alles dik in orde:
correcte levering
alles past perfect en werkt perfect
mooi uitzicht langs de buitenkant

27-12-2019
M. Van den Berg (Hulshorst)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden, maarr
Rolluik prima. Ben druk met verbouw dus in laten meten en laten plaatsen.
Dit was een beetje een tegenvaller. Maatvoering hier aangepast en planning en ervaring schoten tekort.
Gelukkig zelf 22 jaar in de bouw gezeten, maar de bedoeling om daar geen werk van te hebben ging niet geheel op.
Op een paar dopjes na keurig verder en als je belt nemen ze op

27-12-2019
Puijker (Alphen aan den rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Doet wat het beloofd
Prima bedrijf, uitstekende montage,
mooi design, alles volgens afspraak.
Krijgt van mij een 10 met griffel

26-12-2019
Marc Valkiers (Erembodegem Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Voorzetrolluiken
Alles geleverd zoals gevraagd, correct, goed en veilig verpakt, snel bezorgd, verhouding prijs & kwaliteit is super. Deze firma raad ik iedereen aan.

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 287 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2863 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden