+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1927 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 193 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 1927 beoordelingen)
31-10-2018
Patrick MAGENDANS (Schriek-België)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen met kijkvenster
We hadden reeds een screen geplaatst een 2 jaar geleden. Deze staat op het westen en er is daar ook vaak een slagregen en stevige wind.
Na 2 jaar ziet de screen er nog als nieuw uit en heeft de elementen goed doorstaan.
Het werd nu tijd om de oostkant van identiek hetzelfde screen te voorzien. In spiegelbeeld besteld (naar voorbeeld van eerste)en meteen geplaatst. Heb nu wel een multi-kanaal afstandbediening genomen (ligt er maar één kastje....)
Het heeft sinds de installatie al stevig gewaaid en geregend en terras ligt nu droog (en minder wind) en de hond en kat hebben nu nog meer schuilruimte!
Gewoon zeker zijn van de maten waar je het wil en het past perfect!

31-10-2018
Berry (Roermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Zeer goed goed geen klachten 👍🏻👍🏻

31-10-2018
L. Littel (Arkel)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende prijs zeer vakkundige montage.
Zeer goed,geen enkele klacht.

30-10-2018
Jh wijnhoven (Tienray)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Mooie rolluiken en niet te duur.Zelf gehangen wat vrij makkelijk ging.
Snelle levering

30-10-2018
A.J.TH Ros (Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Somfy motor
Een prima product geleverd betreft een somfy motor

29-10-2018
Frens Mazenier (Beets)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe geleiders voor screen besteld
Nieuwe geleiders voor een screen besteld welke keurig werden aangeleverd. Ervoor gekozen om ze op te halen in Ravenstein, waarbij ik positief verrast was door de prachtig ingerichte showroom. Zeker een aanrader als het om Screens, zonwering, Serre's of rolluiken gaat. Zeker de moeite waard om te gaan kijken.

29-10-2018
Pastoor (Elim)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Snel geleverd!

29-10-2018
M.Barten (Haps)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
We hadden rolluiken bestelt en daar zijn we zeer tevreden over. Op afspraak netjes afgeleverd. Wij zouden weer bestellen als we nieuwe nodig hebben.

26-10-2018
Colliers International Management of Owners Association ('s-Hertogenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe offerte, correcte levering en plaatsing en top service...
Zoals de titel doet vermoeden zijn wij zeer tevreden of de prijs / kwaliteit verhoudingen van de geleverde producten (rolluiken). Ook de aftersales / service is van een gewenst niveau (snel en doeltreffend).
Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen...

25-10-2018
Ton Ostermann (Culemborg)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit screens
Wij hebben inmiddels 6 rits-screens. Bevallen echt heel goed, en ook de installatie gebeurde door een ervaren en sympathieke monteur.

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 193 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 1927 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden