+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2863 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 287 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 2863 beoordelingen)
04-01-2020
Ger Meijers (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Gekoppeld rolluik
Ik ga het komende week installeren. Ik hoop dat het gekoppeld is. Want de geleverde luiken zitten in appartement dozen conform de lengte van de onderscheidenlijke. Maar dat zie ik komende week wel.

04-01-2020
A Pellikaan (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Service goed tot zeer goed afmeting veranderd prima in orde. bestelling keurig aangegeven hoe laat bezorgd enz kwaliteit kan ik nog niet echt over oordelen ze hangen nog niet maar moet iets invullen!!!

03-01-2020
Ricardo (Winterswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Goede en vriendelijk bezorger

03-01-2020
Raf (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Ga zo door...

03-01-2020
J de koning (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Alles verliep voorspoedig alleen een klein beetje hulp bij inladen zou welkom zijn

03-01-2020
Jos hendriks (Weert)
Prijs:
Kwaliteit:

.zeer goed
Makkelijk te bestellen goed geleverd en paste
Prima

02-01-2020
Gerrit Bredewoud (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Handige website en prima producten
Tevreden over de geleverde spullen.
Het automatisch plannen is niet altijd heel gemakklijk maar wel weer pretig is de herinneringsmail en sms dat de bezorger er binnen 30 minuten is..

Spullen waren goed verpakt, behulpzame bezorger.

Het adres heb ik opgeslagen in mijn adressenboek want ik kom hier vast nog wel een keer terug.

02-01-2020
Van Hout (Beek en Donk)
Prijs:
Kwaliteit:

Goeie prijs/kwaliteit
Monteur is bij ons in komen meten en gaf nog extra tips. Hierna ook de rolluiken laten monteren. Alles werkt top en het ziet er keurig uit. Verpakkingen werden meegenomen. Goeie service en een pluim voor de monteur

02-01-2020
Idema (Aalten)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit
Een mooie kwaliteit rolluiken hebben wij mogen ontvangen en ze hangen ook nog eens super mooi. Erg tevreden ook over de telefonische assistentie. Al met al heel tevreden.

01-01-2020
Ilja van de Beek (Baexem)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Ik had 4 rolluiken besteld tijdens de actieperiode van een gratis somfy motor, de rolluiken waren ook echt goedkoop en niet kunstmatig duurder zoals andere verkopers dat doen.
De rolluiken werden sneller dan de aangegeven levertijd geleverd door een eigen chauffeur van JVS, deze was op de minuut nauwkeurig zoals in de eerder verstuurde mail met de leverdatum en tijd. Een vriendelijke Nederlandse chauffeur die zorgvuldig de rolluiken heeft gelost en gecontroleerd op volledigheid.
We hebben inmiddels al 13 rolluiken van JVS hangen wat prijs en kwaliteit betreft kun je zoeken op internet maar zul je geen betere en voordeligere vinden!

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 287 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 2863 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden