Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

25-03-2015
Peter (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service en prijs
Ik was in eerste instantie nogal sceptisch vanwege het prijsverschil met een winkel, maar na telefonisch advies toch besteld. Ik moet mijn complimenten geven! het rolluik past perfect, was eenvoudig te monteren en de prijs is absoluut laag! Ga zo door!

16-03-2015
W van der wal
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

16-03-2015
W van der wal Maasdijk
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

19-02-2015
Bominaar Roosendaal
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer slecht
31 januari een antraciete rolluik besteld. Vanmorgen (19 februari) bij mij bezorgd. Behalve dat de chauffeur te laat was, bleken er verkeerde afdekdopjes (creme) bij te zitten. Omdat ik gelijk naar mn werk moest heb ik niet verder naar het rolluik kunnen kijken. Zojuist thuis gekomen en blijken er de verkeerde geleiders bij te zitten (spierwit). Dan het ergste, transportschade aan de kast. Een mooie deuk erin en afgebroken poot waar de geleider op moet. En geen enkel nummer waar je op kan bellen

13-02-2015
J.Post Dronten
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb paar dagen geleden rolluiken besteld,heb voor ik dit gedaan heb twee keer voor informatie gebeld en werd netjes en vakkundig te woord gestaan.

12-02-2015
Fraiquin Maastricht
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit
Zeer mooie en heel gemakkelijk te bevestigen rolluiken.Schitterend.

01-02-2015
Michael mulder. huizen
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer zeer goed
Na veel mailen altijd netjes beantwoord.
veel bellen super uitleg uiteindelijk besteld thuis afgeleverd binnen 2 uur zaten ze er op afstellen is ook kinder spel. echt aanrader dikke vette 10 jongens

01-02-2015
M. te Mebel (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Een goede duidelijke website.
Wij hebben een rolluik met motor gekocht.
Prima kwaliteit!

01-02-2015
Michael mulder (Huizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer zeer goed
Na veel mailen altijd netjes beantwoord.
veel bellen super uitleg uiteindelijk besteld thuis afgeleverd binnen 2 uur zaten ze er op afstellen is ook kinder spel. echt aanrader dikke vette 10 jongens

28-01-2015
Verswijver Eric Louis mastplein 26 2660 Hoboken
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goedkoop
Goede site

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden