+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (4100 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 410 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 4100 beoordelingen)
14-09-2020
Quint (Sint Willebrord)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Snelle levering en goede klantenservice, ik kan JVS van harte aanbevelen

14-09-2020
Frans Doeleman (Renkum)
Prijs:
Kwaliteit:

Frans (Renkum)
Aluminium overkapping met zonnescherm geplaatst. Zeer tevreden met de monteurs en prijs/ kwaliteit is geweldig.

14-09-2020
Anouk Oosterhoff (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens en rolluik
Mooie screens en rolluik geplaatst. Wachttijd was lang maar zoals vooraf voorspeld 10 weken. Professionele en vriendelijke montage.

13-09-2020
Van Oorschot (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
We zijn er super blij mee alleen klein min puntje hij rolt heel zwaar op

13-09-2020
Andre (Dinteloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijn bedrijf
Telefonisch goed te woord gestaan met mijn vragen.
Goede kwaliteit en prijsverhouding.

13-09-2020
Andre (Dinteloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijn bedrijf
Telefonisch goed te woord gestaan met mijn vragen.
Goede kwaliteit en prijsverhouding.

13-09-2020
Diana (De Meern)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie jalouzieën voor een leuke prijs
We hebben in 2 partijen meerdere jaloezieën van 25 mm in de kleur grijs/blauw besteld. Mooie kleur en redelijk makkelijk te monteren.
We zijn echt tevreden over alles, maar met name over de 2e levering zeer te spreken.
Ik bedacht, nadat ik besteld had, dat ik nog een set jaloezieën wilde hebben. Na gemaild te hebben kon ik deze gewoon bestellen. De extra verzendkosten werden netjes van het totaalbedrag afgetrokken en ze werden gelijktijdig afgeleverd.
Echt een aanrader om hier te bestellen!

12-09-2020
Nico Glasbergen (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch
Volgens afspraak gemonteerd ziet er prachtig familie en vrienden vinden het prachtig.

12-09-2020
Anne (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met ons Elektrische zonnescherm! Duidelijke communicatie, snel respons bij vragen, vriendelijke monteur.

12-09-2020
Anne (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met ons Elektrische zonnescherm! Duidelijke communicatie, snel respons bij vragen, vriendelijke monteur.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 410 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 4100 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden