Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

21-04-2022
Nagels (Kronenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Opbouwdozen Somfy schakelaars
Ik had elders somfy inbouw schakelaars gekocht maar omdat de situatie gewijzigd was had ik enkele opbouw dozen nodig. Ik heb de opbouwdozen van de somfy Smoove besteld via de JVS website, na enkele dagen waren ze al binnen. En dat tegen bijna de helft van de prijs elders! Goede service en duidelijk geholpen via de chat.

21-04-2022
Wim Schaars (Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Eigenaar
Snelle levering, goed verpakt en precies op maat

20-04-2022
Ceriel (Bolwerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima levering en zeer goede kwaliteit. Prijs ook dikke prima

20-04-2022
W.steenkamp (Loil / Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
De afspraken komen jullie goed na.
En het ziet er allemaal prima uit.

Alles werk na behoren en wat ook erg fijn is dat er een goede uitleg bijgedaan wordt per mail. In begrijpelijke taal.

20-04-2022
Rob (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermdoek
Los zonneschermdoek besteld

20-04-2022
Johan (Geffen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering

18-04-2022
Monique van den Broek (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Plissé
Nadat we de kleur hebben bekeken in de showroom (wat via site lastig is) 2 stuks plissé besteld en na 2 weken afgehaald (wonen gelukkig in de buurt) montagehandleiding was even puzzelen maar we zijn er uitgekomen en tevreden met het resulteerde.

17-04-2022
J. Riemens (Axel)
Prijs:
Kwaliteit:

Dik in orde
2 rolluiken besteld, afgeleverd binnen de afgesproken periode. Netjes ingepakt, erg blij mee. Niks op aan te merken.

17-04-2022
G.Hulsegge (Vriezenveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Prima service, geleverd binnen afspraak termijn.

17-04-2022
Stam (Limmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Blij met door monteurs in complexe situatie goed bedachte en geplaatste screens. Wel jammer dat 3.5 week na levering en betaling de montage plaats vond.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden