Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

26-05-2013
Klaas (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop
We hebben op het gehele internet op screens gezocht maar nergens zo goedkoop als hier. Compleet aluminium screens voor zo'n lage prijs. Perfect ga zeker vaker bestellen.
gr Klaas

06-05-2013
Jeffry
Prijs:
Kwaliteit:

Voorburg
Ik heb al vaker bij dit bedrijf screen,s en rolluiken besteld en niks anders dan supergoede ervaringen.
Echt superservice en een snelle levering ook als ik nog vragen had werden deze snel en netjes beantwoord.
Wat betreft de prijzen deze zijn ook echt superscherp.
Ik zeg dit is echt een aanrader,voordelig en snel en verstand van zaken en goede service hebben ze zeker wel!!!!!

04-04-2013
Gijs drunen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte kwaliteit voor de beste prijs
Screen besteld en opgehaald
was op internet de goedkoopste met een snelle levering volgens afspraak
iedereen zegt op internet de goedkoopste te zijn alleen jvs maakt het waar

10-03-2013
Harry van Nuland
Prijs:
Kwaliteit:

Nergens goedkopere screens
We hebben het hele internet afgezocht en geen goedkopere screens tegen gekomen. Screen besteld en laten bezorgen. Super service en een perfecte kwaliteit. Ga zo door aanrader voor iedereeen. Harry

08-03-2013
Stefan Peeters
Prijs:
Kwaliteit:

Goede website met scherpe prijzen!
Goeie site met scherpe prijzen. En veel mogelijkheden om je product zelf samen te stellen.

06-05-2012
Guus
Prijs:
Kwaliteit:

Prima doekje!
Dit is een prima doekje!

06-05-2012
Johan
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi screen
Zeer mooi screen lage prijs

24-03-2012
Eveline (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer makkelijk te monteren rolluik!
Zeer eenvoudig te monteren door bijgeleverde handleidingen

24-03-2012
Eveline (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer makkelijk te monteren rolluik!
Dit is echt een perfect rolluik voor een goede prijs! top levering goede service! zeer eenvoudig te monteren door bijgeleverde handleidingen

23-03-2012
Peter (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik voor een goede prijs!
Dit is echt een perfect rolluik voor een goede prijs! top levering goede service!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden