Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-04-2024
Henk Breuer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Is inmiddels het tweede zonnescherm dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had problemen met de handzender goed gekoppeld te krijgen. Telefonisch is dit uitstekend opgelost.

04-04-2024
Albert (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Zeer mooi maten goed

28-03-2024
Lei J,W. Hendrix (Horn)
Prijs:
Kwaliteit:

Buiten zonwering
Bstelling, mail contact en afleverdatum zeer goed.

27-03-2024
Frank (Nelissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda
Super blij mee netjes gemaakt de mannen netjes en vriendelijk 👌👌

25-03-2024
Rick (Naaldwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Snel geleverd
Hoop dat hij snel hangt

25-03-2024
Willy (Houwaart)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluiken
Beste, We hebben de ontbrekende oprollers vandaag in goede orde ontvangen,na het plaatsen zullen we een paar foto's naar jullie zenden. Voor het ogenblik is de levering compleet, en we verwachten ze te plaatsen eind deze week.
Bedankt.
Met vriendelijk groeten
Willy

18-03-2024
Armand (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits Screen besteld
Omdat ik ook al eerder rolluiken gekocht had via JVS en deze toen had laten plaatsen nu de gok genomen om een Rits Screen te bestellen (gunstige prijsstelling).
Deze vrij eenvoudig geheel zelf kunnen plaatsen.
Problemen met het elektrisch aansluiten (ik wist niet welke kleur de Nuldraad moest zijn) keurig telefonisch kunnen oplossen omdat dit bedrijf ook telefonisch goed bereikbaar is en ook goede aftersales aanbiedt.

14-03-2024
Brentjens (Montfort)
Prijs:
Kwaliteit:

Solar rolluiken
7 rolluiken besteld goeden kwaliteit en levering volgens afspraak. Benieuwd hoe de motoren zich houden. 1 hangt op het noorden dus weinig tot geen directe straling van de zon.

13-03-2024
E.A.Sens (Spijkenisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden netjes en goedkwaliteit zeer tevreden over levering goede verpakking van produkt

13-03-2024
Kees (Helvoirt)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik besteld, Levering Ravenstein een dag eerder als gepland, kwam mooi uit. Diezelfde dag opgehaald en de dag erna, zaterdag, gemonteerd. Eletrisch, kwam in plaats van een handbediend rolluik. Handleiding lezen en alles is een fluitje van een cent. Past precies en loopt soepel en geruisloos. Ook bij het bestellen in de showroom duidelijke info gehad en alle vragen werden tot grote tevredenheid beantwoord. Schriftelijke corespondentie verliep ook perfect, snelle antwoorden. Al met al, dik tevreden.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden