Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-08-2022
M.Frencken (Maasbracht)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Goede ervaring,alles prima bezorgd !
Communicatie Top!
Ik zou JVS rolluiken zeker aanbevelen!

06-08-2022
Theo Geurts (Nieuw Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

JVS Rolluiken
Goede kwaliteitsproducten met alle benodigde onderdelen er bij. Goed verpakt en schade vrij.
Inmiddels onze woning geheel voorzien. 6 stuks electrische bediening met google home bediening gemaakt en 2 kleinere met koordbediening.

06-08-2022
Wilko Prijs (Hardenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie screen
We hebben onlangs een screen besteld en zelf gemonteerd. Maar het resultaat is uitstekend.
Wel even de tijd nemen voor het boren van het gat voor het band maar dat ging goed.

06-08-2022
Hofman (Valthermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Prima service, zowel bij de bestelling als bij de levering en daarna met vragen, altijd beleefd en behulpzaam.

05-08-2022
Van Meel (Halsteren)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden met de screen

05-08-2022
Niels (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima maar filmpjes bij zelf montage kunnen beter
Bij zelf montage zoek goed naar de filmpjes zeker qua doorvoer hand opwinden zodat je niet later onderdelen over hebt.

05-08-2022
Angelique vd Brand (Sint Oedenrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima screen voor een goede prijs
Het bestelde screen voldeed aan de verwachting en was eenvoudig te monteren. Daarom nog 3 extra screens bijbesteld voor de rest van de beneden verdieping

05-08-2022
Mike van der Voort (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering voor de slaapkamer
Zonwering stond netjes klaar bij het ophalen en was zeer goed verpakt. Handleidingen op de site hadden iets duidelijker mogen zijn (meer plaatjes). Bevestiging was verder goed te doen. Elektrische aansluiting was erg goed uitgelegd, alleen jammer dat ik niet vooraf wist dat je de knop moest vasthouden. Zeer tevreden, zou zeker nog eens bestellen!

05-08-2022
Bram (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Keurig.
Keurig op tijd.
Nu veel plezier van met deze temperaturen.

05-08-2022
Pits (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermdoek
Zonneschermdoek

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden