+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (4807 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Maak wel eerst een afspraak
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 481 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 4807 beoordelingen)
12-05-2021
Tim (Destelbergen, BE)
Prijs:
Kwaliteit:

Houten 50 mm Jaloezieƫn
Super tevreden en gemakkelijk te installerenā€¦ top!

12-05-2021
Peter van der zande (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik 2980mm2300 mmhoog
Net produkt voor goede prijs maar heb zelf kunststof geleiderrail einddop onder vervangen door alluminium variant want die buigen door met het verlopen van tijd bij zware rolluiken. Bijna vergeten , goed verpakt voor vervoer. Prima service

12-05-2021
Vincent Kerkhof (Nuland)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanschaf rolluiken
Kwaliteit en uitleg (website) was goed. Prijjs ook. Ik ben zeer tevreden!

11-05-2021
H Koenen (Rijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken en zonwering
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Nadeel vind ik dat je ter plaatse bij afhalen de producten uit moet pakken om te controleren op evt schade of verkeerde materialen cq kleur.

10-05-2021
Koen maes (Vosselaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden over de geleverde producten!
Alles tijdig en netjes geleverd, goed verpakt. Alles goed op maat. Echt heel tevreden van deze producten.

10-05-2021
Johan van der Goot (Sloten)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluiken
Fijne en snelle levering van super goede kwaliteit rolluiken, makkelijk zelf te installeren, super blij met het eind resultaat.
Dank je wel jvszonwering

10-05-2021
Johan van der Goot (Sloten)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluiken
Fijne en snelle levering van super goede kwaliteit rolluiken, makkelijk zelf te installeren, super blij met het eind resultaat.
Dank je wel jvszonwering

10-05-2021
Van Erp (Gassel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Snelle levering en netjes gemonterd.
Super blij ermee!šŸ¤—

10-05-2021
Van Erp (Gassel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Snelle levering en netjes gemonteerd.
Super blij ermee šŸ¤—

10-05-2021
Rik (Janssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Beoordeling ophangen zonnescherm
Er is bij ons door JVS een zonnescherm opgehangen. In het voortraject hebben we goed advies ontvangen. Ook het ophangen van het scherm is goed gebeurt. Ik ben zeer tevreden over de service van JVS. Ook over de eerdere plaatsing van onze screens en het leveren van horren ben ik tevreden.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 481 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 4807 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden