+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3229 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 259 - 260 - 261 - 262 - 263 - 264 - 265 - 266 - 267 ... 323 - Volgende
(beoordeling 2621 t/m 2630 van 3229 beoordelingen)
19-05-2017
Wim (Garderen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken - goede service
We hebben 4 rolluiken besteld. Snelle levering en goede service. Montage is eenvoudig door goede instructies op de website.

18-05-2017
Ben Evers (Valkenswaard)
Prijs:
Kwaliteit:

AANRADER
Twee screens besteld op site,dit is trouwens prima te doen.
Je word er goed door heen geleid zodat je een prima product besteld hebt op het einde.
Deze opgehaald in Ravenstein waar ik goed geholpen ben.
Deze zelf opgehangen wat prima te doen is.
Mocht iemand screens overwegen is dit zeker een aanrader.

18-05-2017
Sjon Breider (Zeewolde)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product, snel geleverd
Rolluiken zijn helemaal naar wens geleverd. Montage absoluut niet moeilijk enige wat niet vermeld wordt in de montagevideo is dat er kleine stukjes rails worden gebruikt om de 'pootjes' van het rolluik te beschermen tijdens transport.

18-05-2017
Tom van der Kamp (Wijk Bij Duurtsede)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima.
Makkelijk besteld, wij hebben het zelf gemonteerd, konden de instructies vinden op de site.

17-05-2017
Peter van Rooijen (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima zipscreen JVS85
Ik heb de screen JVS85 opgehaald in Ravenstein en zelf gemonteerd met behulp van de duidelijke handleiding op de JVS site.
De bestelling en afhandeling zijn prima verlopen.
Ik ben tevreden met mijn screen.

17-05-2017
J.van de Weijer (Helmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Makkelijk te monteren en het werkt prima. Goed geholpen bij het afhalen

17-05-2017
Hans Verweij (De Kwakel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en service
Nu drie screens bij JVS gekocht. Goede kwaliteit en mooie prijs. Eenvoudige montage. Zeer goede service. Zeker een aanrader voor hen die een screen zoeken.

17-05-2017
Paul (Heemskerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit
Het zip-screen was snel geleverd en de de kwaliteit is van het scherm is erg goed.
Ik heb het scherm zelf gemonteerd.

17-05-2017
Jan Reijs (Overlangel)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuw zonnescherm
Een zonneschem bij JVS in de showroom in Ravenstein op maandag gekocht deze was op vooraad gelijk mee genomen deze was vrij makkelijk te monteren en werk perfect goeie service en vriendelijk personeel daar mvg Jan Reijs

16-05-2017
Rob Smit (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Montage zonnescherm
De montage is goed en vlotjes verlopen. Het montagebedrijf was op de afgesproken tijd aanwezig, waarna de monteurs eerst het oude scherm hebben gedemonteerd. Vervolgens werd het nieuwe scherm geplaatst en afgesteld, terwijl de 2e monteur binnen de elektrische installatie voor zijn rekening nam. Mijn enige kritiekpuntjes zijn: Ik vind het scherm aan de voorkant nogal laag afgesteld en binnen zit de wandschakelaar niet mooi strak gemonteerd, waarbij ik moet opmerken, dat dit ook komt, doordat de muur is behandeld met eeen nogal ruwe, hobbelige granollaag.
Voor de rest ben ik tevreden.

Geachte Heer,

We begrijpen dat de voorlijst niet naar uw wens is afgesteld. Dit is instelbaar.
Indien u wenst kunnen we een afspraak met u maken om de voorlijst hoger af te stellen.

Graag horen we van u wat uw wensen voor het afstellen van uw zonnescherm.

Mvgr

Team JVS zonwering

Vorige - 1 ... 259 - 260 - 261 - 262 - 263 - 264 - 265 - 266 - 267 ... 323 - Volgende
(beoordeling 2621 t/m 2630 van 3229 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden