+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2164 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 ... 217 - Volgende
(beoordeling 2031 t/m 2040 van 2164 beoordelingen)
02-10-2014
A van.voorthuizen
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Gisteren de electies screen opgehangen
ziet heel mooi netjes uit
zeer ter vrede heb al rolluiken aan huis van jvs
hangen al paar jaar en dat we er zeer ter vrede over zijn
hebben we een nieuwe screen besteld bij jvs is weer super

gr avv

29-09-2014
Elk (Midden-Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

En weer een tevreden klant
Vijf Heroal rolluiken worden volgens afspraak geleverd door de bezorgdienst. Er ontbreken wat dopjes en een afstandsbediening, maar deze worden de volgende dag alsnog ontvangen via de pakketpost. Prima service dus.

De montage is op zich niet moeilijk, en vergt ongeveer 2 uur per luik.

En luik kwam initieel scheef uit de kast rollen en het was nog een hele klus dit luik recht te krijgen. En Somfy motor weigerde initieel dienst en er moest een volledige motor reset aan te pas komen.

29-09-2014
Elk (Midden-Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

En weer een tevreden klant
Vijf Heroal rolluiken worden volgens afspraak geleverd door de bezorgdienst. Er ontbreken wat dopjes en een afstandsbediening, maar deze worden de volgende dag alsnog ontvangen via de pakketpost. Prima service dus.

De montage is op zich niet moeilijk, en vergt ongeveer 2 uur per luik.

En luik kwam initieel scheef uit de kast rollen en het was nog een hele klus dit luik recht te krijgen. En Somfy motor weigerde initieel dienst en er moest een volledige motor reset aan te pas komen.

18-09-2014
P. Koreman oosterhout
Prijs:
Kwaliteit:

Goede en snelle service zonder poespas
Jvs houd zich prima aan gemaakte afsprake contact verloopt altijd snel en vriendelijk zelfs by 2x meten of meerdere offertes. Als tip voor jvs zou ik wille meegeven de rolluiken altijd bovenaan af te kitten. Ik heb dit zelf gedaan voor een nog betere isolatie. Dank voor de service jullie zien me snel terug.

17-09-2014
'N.Ruwiel
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken Verano
Met kritische blik 2 rolluiken voor onze buitendeur besteld.Dit nadat wij bij div plaatselijke rolluik leveranciers offertes hadden aangevraagd.Ons oordeel prima product voor een scherpe prijs en niet onbelangrijk alles volgens afspraak !

15-09-2014
Millenaar Berkel en Rodenrijs
Prijs:
Kwaliteit:

Goed en goedkoop
Goede rolluiken en super service

15-09-2014
A.Rouwenhorst Hengelo (G)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Al meerdere rolluiken besteld goeie kwaliteit en snelle levering (10 werkdagen)zeker een aanrader

15-09-2014
Fam. Turlinckx (Theunis Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

15-09-2014
Fam. turlinckx-theunis Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

14-09-2014
Lageman borger
Prijs:
Kwaliteit:

Goed opgelost.
Bestellen goed te doen, levertijd met 3week prima. De levering netjes alternatief aflever adres was geen probleem. Helaas ontbrak de bestelde schakelaar en was de vensterbank te kort. Na wat belletjes over en weer is alles naar behoren opgelost.
Ik zou een volgend rolluik hier zo weer bestellen.

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 ... 217 - Volgende
(beoordeling 2031 t/m 2040 van 2164 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden