+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2098 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 210 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2098 beoordelingen)
23-06-2014
M. Voorbraak (Ossendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect rolluik, snel geleverd voor een mooie prijs
Zelf even ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf vlotjes gemonteerd. Paste perfect.
Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit.
Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen om de oude meuk hier te vervangen voor iets moois.

23-06-2014
M. Voorbraak (Ossendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect rolluik, snel geleverd voor een mooie prijs
Zelf even ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf vlotjes gemonteerd. Paste perfect.
Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit.
Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen om de oude meuk hier te vervangen voor iets moois.

22-06-2014
J Minnaard
Prijs:
Kwaliteit:

Een aanrader!!
Rolluiken van de week ontvangen, ik heb ze zelf opgehangen. Prijs/kwaliteit is prima.

20-06-2014
Eugene Tymstra
Prijs:
Kwaliteit:

MeesterCombi: PrijsKwaliteitMontage
Ik was niet op internetbedrijven, maar toch de vergelijking gemaakt met een kleine zelfstandig specialist. Het prijsverschil viel al meteen op. De Kwaliteit is gelijk bij dezelfde merkproducten. Maar dat de rolluiken ook konden ingemeten en geplaatst konden worden door vaste installatiebedrijven is zeer gemakkelijk. Daarbij kregen wij zeer goede adviezen en werd er netjes gewerkt. Ik ben dan ook zeer tevreden met het product en met de plaatsing daarvan. Groet, Eugène Tymstra, Culemborg

18-06-2014
E.H. Schutte (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Voor herhaling vatbaar!

18-06-2014
Sander Den Haag
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed! Top zaak
Heel blij met het elektrische rolluik alles netjes zoals
Ik had gehoopt. Had nog een vraag over de afstandsbediening dus belde even en kreeg snel iemand aan de lijn die mij heel vriendelijk en goed heeft verteld wat te doen, en hij had gelijk! Helemaal
Top

13-06-2014
M.C. Moerman - Houten
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie stevige screens
Binnen 2 weken was het screen gereed, en kon ik het binnen 1 dag ophalen. Keurig geholpen, alles netjes verpakt en compleet.
Tijdens het plaatsen heb ik wel even moeten puzzelen, de handleidingen sloten niet één op één aan, maar ben er uitgekomen.
Tip voor klanten: ik heb gekozen voor kast op de muur (dmv LHTF geleiders). Neem hierbij de breedte niet te krap, rond niet af naar beneden.
Tip voor de site: op de pagina "wat-in-te-vullen-op-de-site" staan niet de juiste teksten boven de plaatjes.

11-06-2014
Bolder (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs
Zojuist een bestelling gedaan. Prima prijs voor 7 rolluiken.

08-06-2014
Poetiray (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zoek niet verder, dit is de plek waar je moet zijn.
Ik heb prima ervaringen met hun rolluiken; prijs/kwaliteit kan niet beter. Het bedrijf in Herpen ziet er prima uit, de communicatie met medewerkers verloopt zeer vlot. Heb zojuist een terrasoverkapping besteld, want ook daarin blinken zij uit!

08-06-2014
J bakker erica
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Heb rolluiken besteld ze zijn de goedkoopste en zeer goede communicatie

dus ben ik zeer tevreden bestel zeker vaker bij hun

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 210 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2098 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden