+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (4807 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Maak wel eerst een afspraak
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 481 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 4807 beoordelingen)
14-05-2021
Fam. Van den Broek (Heeswijk-Dinther)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits Screens
Rits screens gekocht voor de bovenverdieping. Prijs is heel scherp, materiaal is allemaal prima. Alles netjes op tijd geleverd. Na montage was er 1 motor die slecht verbinding maakte met de afstandsbediening, na contact met JVS was dit snel opgelost.
We komen zeker nog eens terug !

14-05-2021
Pepers (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Glaswand
Goede communicatie zelfs op zondag

14-05-2021
Danielle (Oirschot)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig!
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jaloezieën. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Zo goed dat ik echt sceptisch was om de lage prijs voordat ik bestelde. Ik raad dit bedrijf echt bij iedereen aan!

14-05-2021
Opperman (Hasselt)
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en levering zeer goed
Zoals ik gewend ben van JVS is de kwaliteit en snelle levering op een topniveau. Ook de prijs is goed. Kwalitatief product voor een zeer nette prijs

13-05-2021
Van Erp (Gassel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Snelle levering en netjes gemonterd.
Super blij ermee!🤗

13-05-2021
Monique (Hilversum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zwarte luxaflex
Luxaflex opmaat laten maken
Super blij mee
Dank je wel jvs

13-05-2021
HL Huisman (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Herman
Prima kwaliteit .goed te monteren .ziet er top veel belangstelling buren werkt prima ritsscreen met afstandsbediening

13-05-2021
J hoffmann (Harderwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Top product.
Zwarte luxaflex gekocht en snelle levering zoals gezegd. Goede kwaliteit en de bezorger was zeer vriendelijk en van voren contact gehad hoelaat hij langs kwam en half uur van te voren een sms voor levering . Wij zijn zeer tevreden over het product. En zouden dit bedrijf ook aanbevelen echt top!!

13-05-2021
Steinraht (Purmerend)
Prijs:
Kwaliteit:

X
X

12-05-2021
Hans (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top spul
Zoals ik al verwachte alles volgens afspraak geleverd.
Rolluik was helaas beschadigd ,na mailcontact het te vervangen onderdeel binnen één week gratis geleverd.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 481 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 4807 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden