+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2012 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 202 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2012 beoordelingen)
13-02-2019
Tim (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten klantvriendelijkheid kan beter
Door de sneeuwval was ik niet in staat om het rolluik op korte termijn op te halen. Hierdoor had ik op de e-mail beantwoord dat ik het de week erop zou ophalen. Hierop kreeg ik geen persoonlijk response. Een 6 dagen later kreeg ik wel een mail dat ik hem nog niet had opgehaald. Terwijl ik duidelijk in de mail had gezegd dat ik hem op kwam halen.

13-02-2019
Vd Berg (IJsselmuiden)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Prijs en Kwaliteit echt een aanrader

12-02-2019
Henk rond (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Topbedryf
Vandaag rolluiken geplaatst top gedaan goede monteurs zat een deuk in de bovenkap word gelyk een nieuwe besteld topservice heb maar gelyk een zonnescherm besteld kan dit bedryf aan iedereen aanraden top

12-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer te vreden

12-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer te vreden

12-02-2019
M. Dietvorst (Bergen op Zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit rolluiken, duidelijke informatie.
Er miste een onderdeel maar dit werd gelijk in orde gemaakt.

12-02-2019
S.Mol (Nieuwdorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik.
Rolluik netjes bezorgd en op tijd na een mailtje. Super!

11-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer tevreden

11-02-2019
Fred Veltrop (Urmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Spullen correct uitgeleverd en verpakt.Goede kwaliteit en eenvoudige d.h.z. montage.Ziet er goed uit. Groet Fred.

09-02-2019
Schut (Oldenzaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik plaatsing
Materiaal conform bestelling, alles snel en correct geplaatst op afgesproken tijdstip. Communicatie was helder en eenduidig

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 202 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2012 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden