+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2354 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 236 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2354 beoordelingen)
19-07-2019
J.v.Opstal (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Prima, volgens afspraak

19-07-2019
F. Jansen (WIJCHEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Zelf plaatsen en ophalen zonwering
Alles goed ingepakt, het hangt prima

18-07-2019
JL Dammers (Neede)
Prijs:
Kwaliteit:

Over het algemeen tevreden
Bestellen verliep goed, tijdsduur levering geweldig, bestelde rolluik vakkundig gemaakt en verpakt. deze opgehaald ipv bezorgen, enig nadeel meer klantvriendelijkheid verwacht bij het ophalen.

18-07-2019
Willy vd Pafert (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Gisteren fijn chat-contact gehad en goede informatie gekregen. Ga bestelling dit weekend plaatsen en hopen dat de info klopt. Maar dat zal wel...

17-07-2019
Roos Kaihatu (Capelle aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Contact met JVS was erg prettig. Bij het afleveren kwamen twee monteurs, ze waren netjes, snel en behulpzaam. Montage is zeer goed verlopen!

17-07-2019
Roy Niesten (Nijswiller)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda plaatsen
Ben tevreden met het plaatsen van de veranda

17-07-2019
F.L. Vronik (Oudega SWF)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitvalscherm
Zeer prettig klantcontact. Bestelde product ruim binnen de aangegeven leverdatum geleverd en gemonteerd.
Uitvalscherm voldoet zeer goed.
Zeer tevreden.

17-07-2019
M van vliet (Oude tonge)
Prijs:
Kwaliteit:

Te vreden
Ben heel te vreden heb er gelijk nog 1 besteld alleen vond ik dat de bezorger erg gehaast was alles moest vlug vlug dat vond ik een beetje jammer verder erg te vreden

16-07-2019
Provoost G J (Schoondijke)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
De rolluiken waren goed alleen een maatvoering was niet goed nl 0.5cm te klein dus moest ik de maat aanpassen
dat veel werk met zich mee bracht.

16-07-2019
Sharona Van der meule (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service
Tijdens het bestellen goed geholpen via de klantenservice. Ook werd ik op tijd op de hoogte gebracht wanneer de levering was. Bij het bezorgen miste er een onderdeel ook hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Deze is dezelfde dag nog met de post verstuurd.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 236 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2354 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden