+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1927 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 193 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 1927 beoordelingen)
05-12-2018
Breidenbach (Beek, Lb)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles netjes verpakt en keurig geleverd. Mooie rolluiken voor een goede prijs.We hebben er meteen nog besteld.
Een opmerking: de cassette( bandoproller) werkt niet zo goed.

03-12-2018
Edwin (Zeddam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Alles netjes verpakt en keurig geleverd met een eigen bus, dus niet met een transpoort die er niet voorzichtig mee omgaat.

Het afstellen was eventjes een probleem het standaard reset van steker uit/in/uit werkte niet maar na een tip van een forum (stond niet in de handleiding) is het gelukt.
Mocht er weer een aanbieding zijn dan gaan wij nog meer bestellen!

03-12-2018
Danny (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Helemaal geweldig super goed net contact rolluiken opgehaald advies gehad over het product
zeer goed allemaal

03-12-2018
Rita (Schin op Geul)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Mooie rolluiken voor een goede prijs! Zoals vermeld in instructie,makkelijk te plaatsen. Lopen bijna geruisloos. We hebben er meteen nog besteld.

03-12-2018
P.J.C. van den Heuvel (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsing 2x screen
Twee screens zijn vlot en deskundig geplaatst door Felix.

02-12-2018
Huysmans (Putte)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik AL40 met somfy motor
De rolluik werd professioneel verpakt met extra beschermfolie over de gespoten delen. De rolluik lijkt van erg goede kwaliteit te zijn en piekfijn afgewerkt. Kortom JVS heeft me een kwaliteitsvol product geleverd aan een betaalbare prijs, waar ik blij mee ben. Indien ik nog rolluiken in de toekomst moest nodig hebben, zal ik me zeker terug tot uw bedrijf wenden.

28-11-2018
Kenny Celie (Deurne België)
Prijs:
Kwaliteit:

Automatische rolluik in de dag
Top prijs en zeer snelle levering. Helemaal tot in België. Gemakkelijk en vlot zelf te installeren. Bij eerste test, dus na installatie, een deuk ontdekt in één van de geleiders. Hierdoor hapert de rolluik eventjes en hoor je de motor extra werken. Kan dit nog worden opgelost?
Groeten Kenny

28-11-2018
Debaeke hilde (Hooglede)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeker een aanrader
Strikt afspraak
Mooi materiaal

27-11-2018
Glazenwasserij Rinie (BAARLE-NASSAU)
Prijs:
Kwaliteit:

Roluiken en garagedeur
Zeer goed

27-11-2018
H.Monincx (Heiloo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Ziet er netjes uit en werkt goed.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 193 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 1927 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden