+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1927 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 184 - 185 - 186 - 187 - 188 - 189 - 190 - 191 - 192 - 193 - Volgende
(beoordeling 1911 t/m 1920 van 1927 beoordelingen)
26-09-2013
Voorthuizen
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Hoi 3 huismerk rolluiken gehaald bij jvs wat moet je vertellen
ze zijn weer super deze zijn hand bediening werk zeer goed en netjes
en zien er ook zeer net uit en mooi

26-09-2013
Jordy (Hoogblokland)
Prijs:
Kwaliteit:

Prachtig screen voor weinig geld!
Pas ons nieuwe ZIP screen besteld bij screen-discount.nl. Vele leveranciers al gehad maar hier toch echt de goedkoopste. Screen is netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip, vriendelijke mensen. Screen hangt en kwaliteit was boven verwachting.!

24-09-2013
Jordy van Goolen (Hoogblokland)
Prijs:
Kwaliteit:

Top kwaliteit voor weinig geld
De service is top, de levering was snel, en de kwaliteit was uitermate goed. Dopjes waren helaas niet op voorraad maar worden netjes nagestuurd. Een zip screen voor zo weinig geld is een echte aanrader. Raadt het ook zeker mijn vrienden en familie aan!

16-09-2013
W. Hogendoorn (Bergambacht)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Geleverd volgens bestelling. Scherpe Prijs. Prima.

26-05-2013
Klaas (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop
We hebben op het gehele internet op screens gezocht maar nergens zo goedkoop als hier. Compleet aluminium screens voor zo'n lage prijs. Perfect ga zeker vaker bestellen.
gr Klaas

26-05-2013
Klaas (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop
We hebben op het gehele internet op screens gezocht maar nergens zo goedkoop als hier. Compleet aluminium screens voor zo'n lage prijs. Perfect ga zeker vaker bestellen.
gr Klaas

06-05-2013
Jeffry
Prijs:
Kwaliteit:

Voorburg
Ik heb al vaker bij dit bedrijf screen,s en rolluiken besteld en niks anders dan supergoede ervaringen.
Echt superservice en een snelle levering ook als ik nog vragen had werden deze snel en netjes beantwoord.
Wat betreft de prijzen deze zijn ook echt superscherp.
Ik zeg dit is echt een aanrader,voordelig en snel en verstand van zaken en goede service hebben ze zeker wel!!!!!

04-04-2013
Gijs drunen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte kwaliteit voor de beste prijs
Screen besteld en opgehaald
was op internet de goedkoopste met een snelle levering volgens afspraak
iedereen zegt op internet de goedkoopste te zijn alleen jvs maakt het waar

10-03-2013
Harry van Nuland
Prijs:
Kwaliteit:

Nergens goedkopere screens
We hebben het hele internet afgezocht en geen goedkopere screens tegen gekomen. Screen besteld en laten bezorgen. Super service en een perfecte kwaliteit. Ga zo door aanrader voor iedereeen. Harry

08-03-2013
Stefan Peeters
Prijs:
Kwaliteit:

Goede website met scherpe prijzen!
Goeie site met scherpe prijzen. En veel mogelijkheden om je product zelf samen te stellen.

Vorige - 1 ... 184 - 185 - 186 - 187 - 188 - 189 - 190 - 191 - 192 - 193 - Volgende
(beoordeling 1911 t/m 1920 van 1927 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden