+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2354 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 236 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2354 beoordelingen)
20-06-2019
Edwin (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Duidelijke website
Snel geleverd
Prima kwaliteit

19-06-2019
Tammy van der Meer (Oldenzaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Goed levering, goede kwaliteit. Ben er blij mee

19-06-2019
Kruithof (Putten)
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Wij hadden rolluiken besteld maar tot 2 x toe kon het bij ons niet bezorgd worden ,maar de 3e keer op tijd en netjes onder de carport gelegd en hebben het zelf opgehangen maar ,Perfect

19-06-2019
Werner Somer (Houten)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit juiste prijs
Goed geregeld

18-06-2019
Rob van Reenen (Bussum)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Alles goed geleverd zelf de rolluik geplaatst .

18-06-2019
Gijs van Barlingen (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prima kwaliteit , uitstekende en goede/duidelijke afspraken die nagekomen worden , levering en plaatsing uitstekend prettige mensen zowel inmeting als de mensen die de rolluiken geplaatst hebben. Dik tevreden bedankt

17-06-2019
Willem van der Wal (Prinsenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Vriendelijke medewerkers die snel het oude scherm verwijderde en het nieuwe scherm plaatsten daarna goede uitleg hoe het werkte we zijn zeer tevreden

17-06-2019
Du Pre (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeldzaam goed
Goede service, goede prijs, vriendelijke werknemers. Net verhuisd en wederom hele huis voorzien van rolluiken via JVS. Nazorg was ook zonder gezeur, prima geregeld allemaal.

17-06-2019
Talen (Jw)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken plaatsen
Wii zijn heel tevreden over de rolluiken en het geleverde werk

17-06-2019
Chris Camps (Paal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer goede prijs kwaliteit.
alleen vind ik het jammer dat je geen afspraak kan vastleggen voor levering ,dat je toch redelijk betaald voor levering van een rolluik.

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 236 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2354 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden