+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3548 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 355 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 3548 beoordelingen)
21-06-2020
J van Engelen (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Mooie aanbieding, goed product voor een scherpe prijs, bij communicatie van volgen levering duidelijk en vriendelijk geholpen over vragen van levering

21-06-2020
T post (Assendelft)
Prijs:
Kwaliteit:

Mr
Jammer dat de initiële bestelling fout was gegaan, maar daarna is het correct opgepakt en afgehandeld.

21-06-2020
Gijsbers (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor lichtstraat.
Perfect. Nog sneller dan verwacht geleverd en geplaatst. 100%
Laat de zon maar komen

21-06-2020
Wantenaar (Soest)
Prijs:
Kwaliteit:

Products oké
Prijs kwaliteit verhouding oké
Uitleg bediening afstandsbediening matig tot werktniet.

21-06-2020
Jefta verwoert (Cuijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering van het rolluik.
Goeie prijs

21-06-2020
Ben Versteege (Mook)
Prijs:
Kwaliteit:

Een blijvertje
Wij bestelden 1 klein rolluik, om uit te proberen wat voor "vlees we in de kuip" hadden. Nou, het was geen vlees, maar biefstuk. Voor een keurige prijs werd binnen 2 weken gemaild dat het rolluik opgehaald kon worden. Alles was prima verpakt. Wel geloven wij dat het ophalen/ verzamelen van bestelde rolluiken door de balie medewerkers sneller/efficiënter kan gebeuren. Slecht geregeld was, dat er geheel geen plexyglas tussen baliemedewerker en klant was gemonteerd. Niet bevorderlijk om het corona virus de wereld uit te helpen. Het rolluik is inmiddels zonder problemen gemonteerd en functioneert uitstekend.
Wij zullen in de nabije toekomst zeker meer rolluiken gaan bestellen.

21-06-2020
Emma (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Product voldoet aan de verwachtingen, voor een mooie prijs niet goedkoper kunnen vinden!
LET WEL OP!: op hun website staat dat zij aftelmaten gebruiken voor jaloezieën namelijk 10mm in de breedte en 5mm in de hoogte. Dit doen zij echter niet zelf, dit moet je als klant zelf eraf trekken. Hierdoor was de breedte en hoogte bij ons iets meer dan verwacht, maar gelukkig hadden we net genoeg speling hiervoor.
Tevens werd er bij ons iets verkeerd geleverd maar dit was heel snel opgelost, dus erg tevreden.

21-06-2020
H.M.A. van Daalen (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Prima schermen, zwaarder en beter kwaliteit dan de oude.
Zelf opgehangen en afgesteld. Tip: Als je 2 schermen bedient, moet je de fase van een scherm omdraaien, om de uitrol richting gelijk te krijgen.
Heb wel moeite om de IO connexoon, zon, wind sensoren in de App. afgesteld te krijgen. Somfy levert hier weinig info op, Zal via de helpdesk moeten om hulp.

21-06-2020
Peter Vlemmix (Someren-Eind)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering jalousien
Degelijk verpakt afgeleverd.
Pasten precies en prima kwaliteit.

20-06-2020
Hans Huntink (Velp)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering van JVS
Gebruiksvriendelijk overzichtelijke site. Prima service en klantvriendelijk.
Exacte pasvorm. Aantrekkelijk geprijsd.
Kortom een aanrader!

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 355 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 3548 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden