+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2714 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 272 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2714 beoordelingen)
06-10-2019
Roel (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig
In één woord top
Geweldig product en top monteurs die het plaatsten een dikke tien

05-10-2019
Mulder (Westendorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima werk
Professioneel bedrijf, snelle offerte, afspraken die werden gemaakt werden nagekomen. vervangen/plaatsing garageroldeur in 1 middag prima vakwerk.

05-10-2019
JA.sliep (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Met de rolluiken zijn we tevreden
Ben alleen met de levering van de horren die ik op nieuw moest bestellen zit er nog 0p te wachten heeft er nog niks van gehoord hoopt dat ik nog wat hoort bijvoorbaat dank

04-10-2019
Schoonewagen (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Precies de maten zoals opgegeven. Werkt perfect.
Makkelijk te installeren. Mooi geheel!

04-10-2019
E. Joya Fernandez (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Correcte monteurs en goede montage

04-10-2019
A.Postma (Harmelen)
Prijs:
Kwaliteit:

------------
Goed en goede uitleg makkelijk te plaatsen
zeer te vreden

04-10-2019
T. Luijten (Heeswijk-Dinther)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Goed prijs en kwaliteit. Service is ook zeer goed en snel. Zo ook de levertijd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

03-10-2019
B ram (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Klasse
Zoals altijd keurig volgens opgave geleverd.
Topper!

03-10-2019
Allewaert Wesley (Harelbeke)
Prijs:
Kwaliteit:

Super tevreden
Hallo wij zijn super super tevreden met onze aankoop bij jullie. Graag zouden we alle rolluiken aanpassen met jullie kwaliteit maar daar moet ik nog kijken welke ons best past. Wij bestellen zeer zeker nog bij jullie

Grst Wesley allewaert

03-10-2019
F.Holtrop (Sintjohannesga)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Goede prijs en kwaliteit, alleen afleveringskosten veel te hoog i.v.g. met andere bezorgdiensten

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 272 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2714 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden