+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1160 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 116 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1160 beoordelingen)
15-12-2017
Anoniem (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Snelle levering en goede plaatsing. En ze werken super!

14-12-2017
Tiwow (Velp)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product
Correct en snelle levering en een goed product.

14-12-2017
Marleen (Heerhugowaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Prima, goed voor elkaar. Het installeren was nog wel een dingetje, het zag er makkelijker uit dan dat het was...haha.

13-12-2017
J. Busser (Onstwedde)
Prijs:
Kwaliteit:

What jou see is what you get.
Glasheldere Website, waardoor je eenvoudig je keuze kunt maken.
Ik heb zelf ingemeten, 2 stuks "op de muur" en 1 exemplaar "in de dag".
Bij die laatste (in de dag) had ik best wel twijfels want het maakt ook nog uit of je de "kast" ook in de dag wilt hebben of juist weer op de muur. Dat maakt nogal wat uit bij de keuze van de geleiders zowel (hun lengte als het type).Eén telefoontje naar Ravenstein was zo gepleegd en de antwoorden waren duidelijk.
Als gevolg van een blessure in mijn rechterhand afgezien van eigen montage, en alsnog een montageploeg van JVS gevraagd. Achteraf heel blij met die keuze. Ik heb met bewondering naar hun verrichtingen gekeken : een goed ingespeeld team dat in no-time alles tot in de puntjes verzorgde. Respect man !

11-12-2017
Henri J.L.M.J. Hens (Prinsenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Hens Prinseneek
Levering prima ,verder wegens weers-omstandigheid nog niet helemaal uit gepakt / gemonteerd . Bij visuele controle verpakking niets bijzonders gezien . Mijn zoon paar jaar eerder gekocht en nog steeds tevreden dus ben er gerust over. groetjes Harry

11-12-2017
C.j. van dijk (Haelen)
Prijs:
Kwaliteit:

TOPPIE
Erg fijne site om te bestellen,snelle afhandeling, snelle levering . en het voornaamste is het leuke en zeer vriendelijke en uiterst behulpzame contact.

10-12-2017
Peter (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed bedrijf super service
Ik ben via mijn familie bij jvs zonwering terecht gekomen
voor een rolluik te bestellen
nu had ik even wat vragen over mijn maatvoering met het online bestellen omdat ik het zelf ingemeten had
en dat het wel goed zou gaan
even gebeld en keurig te woord gestaan en uitleg gekregen
vervolgens mijn bestelling geplaats
en netjes binnen de door hun opgegeven leveringtermijn geleverd
netjes en goed beschermd ingepakt meegekregen
gisteren gelijk mijn mijn rolluik opgehangen staat heel mooi en werkt perfect

kort samengevat JVS zonwering
bedankt voor de service en ga zo door
en de volgende keer wordt het weer jvs

mvg peter

06-12-2017
Leo Kruyen (Uikhoven-Maasmechelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Perfecte levering goed beschermd verpakt gewoonweg toppie

05-12-2017
G smink (Meppel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Werk goed makkelik te monteren goede montage flimpjes op web site heb al een tweede besteld

05-12-2017
Van egdom (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Ik kan maar 1 ding zeggen.alles top.100%

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 116 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1160 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2017 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden