+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1900 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Gratis Somfy Smoove RTS (Op=Op)

Deze halloween aanbieding is alleen geldig bij aanschaf van een rolluik of screen met een Somfy RTS Motor. De Somfy Smoove aanbieding is geldig van 16 tot 31 oktober 2018. LET OP: Dit betreft een beperkte voorraad dus op=op!


Halloween aanbieding

Bij een rolluik of screen met een Somfy RTS motor de Somfy Smoove Origin RTS nu gratis. Een besparing van 46,-. Ben er snel bij want op=op!


Daarom de Somfy Smoove Origin RTS wandbediening

Één kanaals mooi afgewerkt en design muurzender wat compatibel is met alle Somfy RTS motoren en ontvangers. Dit product is draadloos, wat betekent dat dit product op elke plaats te monteren is. De Somfy Smoove heeft degelijke druktoetsen en maakt gebruik van pulsbediening. Een – My – knop voor een "stop" of "neer" bediening. De Somfy RTS motor wordt geleverd met een wit afdekraam. Dit product heeft een zendbereik van 20 meter en kan door twee stenen muren het signaal nog steeds opvangen. Door het gebruik van een batterijvoeding en de draadloze bediening zorgt dit product voor een groot installatiegemak.


Hoe selecteert u deze aanbieding

Kies bij het samenstellen van uw rolluik of screen voor:

  1. elektrisch + afstandsbediening;
  2. kies vervolgens de Somfy RTS motor;
  3. wanneer u bij de keuze voor afstandsbediening aankomt selecteer dan de Smoove Origin RTS. (staat aangegeven dat dit een aanbieding is)

Stel samen en bestel, wij zorgen voor de rest!

Stel een rolluik of een screen samen waarin de Somfy Smoove Origin RTS is geselecteerd en bestel (dit mag natuurlijk ook telefonisch) Wij zorgen dat u de Somfy Smoove meegeleverd krijgt met uw bestelling.

Via de onderstaande buttons komt u direct op de juiste pagina's terecht en kunt u gelijk beginnen met samenstellen en bestellen! Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitverkoop

Op = Op!

JVS Zonwering ruimt op. Wees er snel bij voordat het weg is!

Keuze uit o.a.:

  • Gumax glaswanden
  • Plisse hordeuren
  • Malibu gesloten cassette zonnescherm
  • Marbella zonnescherm
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden