+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2098 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Acties - Bij bestelling van twee of meer producten met een Somfy io motor een Connexoon t.w.v. € 169,- cadeau!

Bij bestelling van twee of meer producten met een Somfy io motor een Connexoon t.w.v. € 169,- cadeau!

Attentie: Dit product is goed te combineren met een andere aanbieding. Meer informatie

Deze actie wordt automatisch toegevoegd en geldt voor alle producten met een Somfy IO motor!!! Per adres maximaal 1 connexoon cadeau en zolang de voorraad strekt. Combineren mag. Bestellingen dienen gedaan te worden onder hetzelfde adres. Deze actie is geldig van 15 april 2019 tot en met 15 mei 2019.


Daarom Somfy

We hebben weer een prachtige actie voor u in petto. Bij bestelling van twee of meer producten met een Somfy io motor een Connexoon t.w.v. € 169,- cadeau!!! U mag naar hartelust combineren. Bijvoorbeeld een screen en een zonnewering. Of misschien bent u op zoek naar een garagedeur en een rolluik met een Somfy IO motor? Geen probleem, het kan allemaal!


Wat is een Somfy io motor?

Dankzij de feedback functie is de Somfy io motor dé motor om te gebruiken bij home automation. De feedback functie geeft namelijk aan in welke positie het product verkeerd. Dit is een functie die u zeker wilt hebben aangezien het zal verifiëren of uw actie met succes is voltooid.


Wat is Connexoon?

Kort samengevat: Een home automation systeem dat zeer makkelijk is in aansluiting en bediening. Met Connexoon kunt u producten die werken op een Somfy io motor aansturen met uw smartphone. De onderstaande filmpjes zullen u nog meer duidelijkheid geven omtrent de verschillende mogelijkheden.


De drie gebruiksvriendelijke apps van Connexoon


1. Connexoon Window

Uw rolluiken en screens bedienen met uw smartphone, waar ter wereld u ook bent. Met deze app kunt u bijvoorbeeld weekscenario's programmeren of uw aanwezigheid simuleren doormiddel van de handige timer functie.

2. Connexoon Terrace

Waar ter wereld u ook bent, bedien uw zonwering met uw smartphone. Maak van uw meest gebruikte instellingen snapshots om ze vervolgens weer met één klik te gebruiken.

3. Connexoon Access

Stel uw garagedeur of poort zo in dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met één klik vanuit uw auto. Op afstand uw huis openen voor bezoekers behoort nu ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u gebruik maken van de controle functie "Check home" zo hoeft u zichzelf niet meer af te vragen of u de garage wel hebt afgesloten.

 

IFTTT, Google Home & Connexoon io

Connexoon io is compatibel met producten van partners: Velux en Philips Hue. Verder werkt Connexoon io met IFTTT en Google Home.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pdf files:

Connexcoon & ifttt Connexcoon & Google Home
 


Stel samen en bestel, wij zorgen voor de rest!

Stel samen en bestel uw gewenste producten met minimaal twee Somfy io motoren en wij zorgen dat u de Connexoon toegestuurd krijgt. U mag naar hartelust combineren. LET OP! Al uw bestellingen dienen onder hetzelfde adres gedaan te worden!

Via de onderstaande buttons komt u direct op de producten overzicht pagina terecht en kunt u gelijk beginnen met samenstellen en bestellen! Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitverkoop

Op = Op!

JVS Zonwering ruimt op. Wees er snel bij voordat het weg is!

Keuze uit o.a.:

  • Gumax glaswanden
  • Plisse hordeuren
  • Malibu gesloten cassette zonnescherm
  • Marbella zonnescherm
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden