+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2717 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Acties - Somfy Connexxoon IO Cadeau

Somfy Connexxoon IO Cadeau

Deze actie wordt automatisch toegevoegd en is alleen geldig met Somfy RS100 io, Maestria io of Sunea io motoren.

Daarom Somfy

We hebben weer een prachtige actie voor u in petto. Bij bestelling van twee of meer producten met een Somfy io motor een Connexoon t.w.v. € 169,- cadeau! U mag naar hartelust combineren. Bijvoorbeeld een screen en een zonnewering of misschien heeft u liever een rolluik. Let wel op dat er dit keer maar een aantal type IO motoren geselecteerd zijn voor deze aanbieding, namelijk de: Somfy RS100 IO, de Maestria IO en de Sunea IO motoren.

Wat is een Somfy io motor?

Dankzij de feedback functie is de Somfy io motor dé motor om te gebruiken bij home automation. De feedback functie geeft namelijk aan in welke positie het product verkeerd. Dit is een functie die u zeker wilt hebben aangezien het zal verifiëren of uw actie met succes is voltooid.

Beperkte keuze uit IO motoren

Dit keer zijn maar een aantal IO motoren door Somfy geselecteerd om gebruik te maken van deze aanbieding. Let hier op bij het samenstellen. Het betreft motoren voor rolluiken, screens, zonneschermen en verandazonwering. De drie type motoren zijn: Somfy RS100 io, Maestria io en Sunea io. Mocht u twijfelen of u de juiste motor hebt geselecteerd, neem dan even contact op met het sales team. Zij helpen u graag verder!

Actievoorwaarden:

  • Gratis Somfy Connexoon bij aankoop van twee producten met een IO motor.
  • Per adres maximaal 1 Connexoon cadeau en zolang de voorraad strekt.
  • Bestellingen dienen gedaan te worden onder hetzelfde adres.
  • Korting is alleen geldig voor nieuwe bestellingen.
  • Aanbieding geldt niet voor losse motoren.
  • De Somfy Connexoon kan niet ingewisseld worden tegen contanten.
  • Deze aanbieding is geldig vanaf 16 oktober 2019 tot en met 25 november 2019.
  • Deze aanbieding is alleen geldig met Somfy RS100 io, Maestria io of Sunea io motoren.
  • Indien wij een offerte uitbrengen is deze aanbieding alleen van toepassing indien er voor 25 november 2019 akkoord wordt gegeven.
  • Indien er ingemeten/gemonteerd dient te worden is het noodzakelijk dat de offerte voor 25 november 2019 goedgekeurd is.

Wat is Connexoon?

Kort samengevat: Een home automation systeem dat zeer makkelijk is in aansluiting en bediening. Met Connexoon kunt u producten die werken op een Somfy io motor aansturen met uw smartphone. De onderstaande filmpjes zullen u nog meer duidelijkheid geven omtrent de verschillende mogelijkheden.

1. Connexoon Window

Uw rolluiken en screens bedienen met uw smartphone, waar ter wereld u ook bent. Met deze app kunt u bijvoorbeeld weekscenario's programmeren of uw aanwezigheid simuleren doormiddel van de handige timer functie.

2. Connexoon Terrace

Waar ter wereld u ook bent, bedien uw zonwering met uw smartphone. Maak van uw meest gebruikte instellingen snapshots om ze vervolgens weer met één klik te gebruiken.

3. Connexoon Access

Stel uw garagedeur of poort zo in dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met één klik vanuit uw auto. Op afstand uw huis openen voor bezoekers behoort nu ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u gebruik maken van de controle functie "Check home" zo hoeft u zichzelf niet meer af te vragen of u de garage wel hebt afgesloten.

IFTTT, Google Home & Connexoon io

Connexoon io is compatibel met producten van partners: Velux en Philips Hue. Verder werkt Connexoon io met IFTTT en Google Home.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pdf files:

Stel samen en bestel, wij zorgen voor de rest!

Stel samen en bestel uw gewenste producten met minimaal twee Somfy io motoren en wij zorgen dat u de Connexoon toegestuurd krijgt. U mag naar hartelust combineren. LET OP! Al uw bestellingen dienen onder hetzelfde adres gedaan te worden!

Via de onderstaande buttons komt u direct op de producten overzichtspagina terecht en kunt u gelijk beginnen met samenstellen en bestellen! Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden